Bli medlem!

Så hjälps vi åt att utveckla den maritima industrin

Bli medlem

Tjänster

www_700x200_fritidsbat

I ett samarbete med SMTF kommer du kunna dra nytta av SMTFs medarbetares samlade kontakter, kompetens och erfarenhetsbank. Vi tillstår med kompetens inom:

  • Affärsrådgivning
  • Projektutveckling
  • Marknadsutvecklingsrådgivning

 

Mässor

 

SMM

SMM i Hamburg räknas som den största sjöfartsmässan i Europa och drar 50 000 besökare när den går av stapeln vartannat år. Mässan har ett nytt upplägg sedan 2010 med fyra uppskattade temadagar som löper parallellt med den ordinarie mässan.

För mer information eller för att boka in en monter kontakta eva.errestad@smtf.se Tel. 0706-419932.

 

Norshipping

Svenskt Marintekniskt Forum arrangerar en svensk paviljong på ett centralt läge i T-hallen på NorShipping. Med start 2017 tar Norshipping ett omtag om mässan i sin helhet och dedicerar en hel hall till ny teknologi och ”disruptive sustainability”. Man öppnar även upp med en Next Generation Shipping-konferens och sätter därmed tonen för resten av upplägget. Offshore må ha sitt stålbad men Norge är fortsatt en stark shippingnation och NorShipping samlar det norska shippingklustret samt väldigt många internationella aktörer.

 

Donsö Shipping Meet

Donsö Shipping Meet är Sveriges största shippingevenemang med ett unikt upplägg för mässutställande. Alla utställare matchas mot ett antal olika rederier för korta möten och kontaktutbyten. SMTF erbjuder som ensam aktör små företag att ställa ut i en samlingsmonter på DSM med möjligheten att boka en yta på 2.5 m2 och deltagande för en person för 20 000 kr ex. moms med 5 inbokade redarmöten.

Intresserad av att ställa ut i en svensk paviljong med SMTF?

Kontakta Eva Errestad; eva.errestad@smtf.se eller på telefon 0706-419932.