Välkommen!

Som medlem i SMTF har du exklusiv access till flera dokument och även information kopplat till våra plattformar CELESTE och SARGASSO. Ta en titt och uttnytja dina förmåner! 

Har du frågor? 

Vi premierar dig som medlem på flera sätt. Via knappen nedan kan du ta del av senaste dokument från årsstämman, aktuella projekt eller våra medlemsbrev. Dessutom …

Via plattformen hittar du spännande projekt och information inom en rad olika arbetsområden. Genom 7 generiska utmaningar som digitalisering och kallt klimat, driver vi utvecklingen framåt i CELESTE – vår vision om framtidens mindre arbetsbåt.

Som medlem i SMTF har ditt företag förtur i SARGASSOs matchningsprocess när vi får in nya projektidéer och affärsförfrågningar.  Medlemmar åtnjuter dessutom kostnadsfritt deltagande på SARGASSO innovation day.

Du utnyttjar väl dina medlemsförmåner?

Som medlem i SMTF har du rätt att nyttja en viss yta i samtliga svenska paviljonger som SMTF arrangerar samt internationella sjöfartsmässor vi besöker.
Ta en titt på våra kommande event och mässor och se om det är något som intresserar dig!
Saknar du någon mässa som du skulle vilja besöka? Kontakta oss!

Frukost är det viktigaste målet på dagen

Tillsammans med våra medlemmar anordnar vi återkommande frukostar där medlemmar bjuder in till företagsbesök och diskussioner. Det kan handla om allt från x till y där du dessutom får chansen att visa upp dig för potentiella kunder. Kontakta oss vid intresse!

Sprid din information med SMTF!

Vi lever i informationsåldern där möjligheterna att uttrycka sig aldrig varit större. Samtidigt har vi svårare än någonsin att nå igenom bruset då alla vill göra just sin röst hörd. Med hjälp av SMTF har du som medlem en fördel och kan nå ut med både press releaser och jobbannonser till rätt målgrupp.
Kontakta oss vid intresse!