

Preliminary AGENDA of the Business visit and procurement seminar

Activity: Business visit and procurement seminar

Time: 05-07 of February 2024

Location: Geneva, specific seminar location - TBC (organised by the Estonian Mission)

Day. 1 - 5th of February 2024

(Arrival to Geneva)

At 14:00-17:00 - Visit to UN organisation - TBC

Day 2 – 6th of February 2024, Day 1 – CPAG seminar and UN organisations

Time	Content	Event location and details
9:00-12.30 (3,5h)	CPAG seminar on the procurement procedures 1. 9:00 AM Welcome guests 2. 9:30 AM Opening by the representative of the permanent mission 3. 9:40 AM Welcome speech from INGO project 4. 9:50 AM The Common Procurement Activities Group (CPAG) presentation 5. 10:20 AM International Labour Organization (ILO) presentation 6. 10:40 AM World Intellectual Property Organization (WIPO) presentation 7. 11:00 AM Q and A 8. 11:10 AM Break 9. 11:25 AM World Meteorological Organization (WMO) presentation 10. 11:45 AM United Nations Office at Geneva (UNOG) presentation 11. 12:05 PM Organization 5 presentation? 12. 12:25 PM Q and A	On site, room organised by the Estonian Permanent Mission in Geneva
12:30-13:30	Lunch organised by the project	Funded from the project budget
13:30-16:30 (3h)	On-on-one meetings with UN organisations and SMEs 1. International Labour Organization (ILO) - https://www.ilo.org/global/about-the-ilo/procurement/lang en/index.htm Meeting1 (25min)- 13.30-13.55 5 min break Meeting2 14.00-14.25 10min break Meeting3 14.35- 15.00 5 min break	On-site, room organised by the Estonian Permanent Mission in Geneva

	Meeting4 15.05-15.30 10min break Meeting5 15.40-16.05 Meeting6 16.05-16.30 2. World Intellectual Property Organization (WIPO) - https://www.wipo.int/procurement/en/ Meeting1 Meeting2 Meeting3 Meeting4 3. World Meteorological Organization (WMO) - https://wmo.int/procurement-and-contract-management Meeting1 Meeting2 Meeting3 Meeting4 4. United Nations Office at Geneva (UNOG) - https://help.ungm.org/hc/en-us/articles/360012822020-How-to- participate-in-procurement-opportunities-on-UNGM- https://www.ungm.org/Public/Notice Meeting1 Meeting2 Meeting3 Meeting4	
Dinner/evening activity	Reception in Finnish embassy?	???

7th of February 2024, Day 2- Visit to CERN

9:00-12.30 (3,5h)	Visit to CERN, TBC	TBC, CERN will discuss this next
		week (by 24 th of Nov)
12:30-13:30	Joint lunch in CERN premises	
End of the business seminar and		
travel to airport		

United Nations Global Marketplace (UNGM)-

https://www.ungm.org/

United Nations Standard Product and Services Code (UNSPSC) - https://www.ungm.org/Public/UNSPSC

Project is funded by the Interreg Central Baltic programm project "Promoting exports to INGOs".

Visit is supported by the Permanent Mission of Estonia in Geneva, The Common Procurement Activities Group (CPAG), Tehnopol Science and Business Park Tallinn, Business Tampere, Turku Science Park, Research Institutes of Sweden, Latvian IT cluster, the Permanent Mission of Finland in Geneva.