Ställ ut med oss på Danish Maritime Fair i höst! Om SMM är dyr och komplicerad så är DMF det motsatta. Som en utmanare till Norshipping satsar nu DMF ännu mer krut på att få till en riktigt bra sjöfartsmässa i Skandinavien.
DMF har utlovat en väsentligt förbättrad mässa baserad på feedback och erfarenheter från 2014 och 2015. Efter flertalet barnsjukdomar har man nu strukturerat upp mässan och framförallt så bygger årets mässa på ett betydligt närmre samarbete med de danska rederierna, bland annat med Danish Shipowners lounge mitt i mässan.  SMTF passar på att förstärka samarbetet med Danmark, går in som partner till mässan och satsar på en svensk paviljong med bästa läget mitt i tåghallarna bredvid den danska paviljongen.

Att ställa ut i svenska paviljongen är enkelt, ni behöver bara ta med roll-ups och broschyrer. Ytan (6, 12 eller 18 kvadratmeter) kostar 4000 SEK (exkl. moms) / kvm och inkluderar;

– Anmälningsavgift
– Komplett monter/bås med företagsnamn, belsyning, el, wifi, matta 1 barbord och 2 barstolar (6 kvm)
– Ett utställarpass inkl. generös catering och biljett till den stora networkingmiddagen med påkostad underhållning.
– Service från vår bemannade lounge med dryck och tilltugg, Happy Hour mässans två första dagar när alla tar dit sina kunder.
– Del av vår kommunikation och marknadsföring inför mässan om paviljongen, dess utställare och Happy Hour.

Mässan håller hus i de gamla tåghallarna/lokomotivverkstaden på Otto Busses Vej 15 minuters promenad från centralstationen.
DMF har förbokat hotell på gångavstånd till mässan och till förmånliga priser. För bokning, klicka här.

Passa på att synas på bästa läget och dra nytta av de positiva synergierna av att ställa ut med flera underleverantörerna – ställ ut med oss i den svenska paviljongen!

Kontakta Eva.Errestad@smtf.se eller ring 0706-41 99 32 för mer information och bokning av yta.